Vineri 13 ?!?

Acum o lună era marți, tot 13, acum e vineri … exact 13. Atunci am scris despre Marți 13, bla bla bla iar acum o să scriu despre vineri 13.
 
Ce semnificație are această zi?
 
Pentru unii e o zi ghinionistă, pentru alții nu e. Eu mă consider în cea de-a doua categorie, mai ales pentru că nu cred în ghinion și nici în superstiții.
Azi cică trebuie să te ferești de nu știu câte lucruri, ca nu cumva să ți se întâmple ceva rău. De parcă ceva rău nu ți se poate întâmpla oricând.
 
Deci, ce semnificație are această zi?
 
Nu are vreo semnificație aparte, în afară de încă o zi din viața noastră. Putem, fiecare dintre noi să-i dăm o semnificație pe baza a întâmplărilor din această zi.
 
Știu că la o simplă căutare pe google despre vineri 13 se găsesc 34,300,000 de rezultate. Multe superstiții, multe ghinioane dar mai puține lucruri bune.
 
Dacă îți cade o cărămidă în cap în timp ce mergi pe trotuar pe lângă o clădire în paragină și e vineri 13, e clar ghinion. Dar dacă nu e vineri 13, e clar o zi proastă și clădirea e de vină, nu ghinionul.
 
Pentru cei „ghinioniști” din această zi de vineri le-aș recomanda să ia lucrurile așa cum sunt, fără să fie influențați de supersitiții și ghinioane, considerând această zi una proastă și atât.
 
Ești ceea ce crezi, gândești ceea ce vrei și faci totul așa cum vrei. Totul depinde de tine, mai ales atitudinea ta și felul de a gândi.
 
 
Reclame

6 gânduri despre “Vineri 13 ?!?

  1. aww 😀 o gramada de 13-uri si la tine! I found youuuu :)) Stii ca-ti spuneam zilele trecute ca ma tot regasesc in mare parte din ce postezi despre diverse stari pe care le ai 🙂 Ei poftim cum ne gasiram si cu 13-le pe aceeasi pagina 😛

    1. Uite că da. :)) Repede găsești 13-le la mine pe blog. Cu ocazia asta am actualizat și link-ul de la melodie, că se pare că cel vechi a fost șters. Numai bine că ai trecut pe aici. 😀

Lasă un răspuns dacă dorești!

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google+

Comentezi folosind contul tău Google+. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

w

Conectare la %s

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.