Do something!

Hello hello! 🙂

E abia ora 12 iar eu am simțit nevoia să-mi fac prezența pe aici. Pur și simplu. Și asta pentru că am reușit cu greu să smulg 3 zile de libertate supremă (pentru că așa pot defini concediul pe care îl am). S-au dus vremurile facultății în care libertatea era la un alt nivel și în care vacanța de vară era atât de lungă. Acum, 3 zile valorează enorm … și când mă gândesc că pe atunci aveam 3 luni bune.

Dar vremurile se schimbă, creștem. Pur și simplu creștem. Anii își lasă amprenta asupra noastră în mod irevocabil. Putem doar să îi facem să merite și să conteze prin acțiunile noastre și prin ceea ce facem.

Lăsându-i să treacă doar așa, fără vreun sens anume vor fi doar niște ani trecuți și atât. Lăsându-ne conduși de muncă vom fi doar niște sclavi. De asta trebuie să conducem noi munca și asta făcând ceea ce ne place. Chiar dacă din exterior totul se vede altfel și pare a fi ceva extraordinar … de fapt nu e.

Ne amăgim zicându-ne că am ales bine și că „trebuie” (același enervant trebuie), fiind ca o obligație asupra noastră.

Auzi oamenii curioși întrebându-te ce faci, unde lucrezi și îi auzi zicând „ce fain de tine”. Și atunci, tot ce ai vrea să faci e să le smulgi cuvintele și să îi faci să tacă. Nu le suport curiozitățile. Nu le suport ideile stupide pe care le au. De unde știu eu cum îți e ție acolo? Nu au nici cea mai mică idee dar își crează unele pe baza unor invenții proprii.

Nu ar trebui să îi băgăm în seamă, dar sunt atât de enervanți încât nu pot trece neobservați!

De asta cel mai bine ar fi să nepăsători și să facem ceva!

Exact, do something! Și schimbă situația. Nu te lăsa condus de alții și nici de ideile lor. Crează-ți propriul „univers” în care faci ceea ce-ți place. În care prezența ta contează cel mai mult și nu prezența altora. Un „univers” în care ești optimist indiferent de cum sunt cei din jurul tău. Un „univers” în care faci fix ceea ce vrei și asta pentru că îți place.

Do something! Be better! Dar nu pentru alții … în primul rând pentru tine.

Trăind înconjurat de lucruri pe care detești să le faci nu vei putea evolua. Vei rămâne mereu la un nivel care nu ți se potrivește.

Îndrăznește! Riscă! Schimbă! Trăiește!

Nu e simplu dar nici imposibil!

Bucuriile adevărate vin în cantități mici și nu constau în averi materiale! Ci în averi sufletești. Pentru că un suflet e mai bogat atunci când e frumos și plin cu „fericiri” decât o casă plină de aur și obiecte scumpe!

Nu hrăni curiozitățile altora, ne le oferi posibilitatea de a a-ți „judeca” ocupația pe care o ai. Mereu se vor uita la ceea ce faci și asta pentru că ăsta e modul lor de a trăi. Nu fi la fel!

Do something! Mai bun, mai altfel … și spune-le că e irelevant ceea ce faci atâta timp cât acest lucru nu îi influențează nici măcar puțin.

Pentru că tu ești cel care decide, cel care face și cel care experimentează.

E atât de ușor să privești, dar e atât de greu să fii de partea cealaltă.

Așa că, do something! Nu lăsa anii să treacă pe lângă tine. Treci și tu cu ei într-un mod în care amintirile să lase amprente de neuitate! Amintiri frumoase!

Și nu uita …

You’re beautiful just the way you are!

Atât.

+muzică.

Lasă un răspuns dacă dorești!

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google

Comentezi folosind contul tău Google. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.