Câștigătorii concursului „Schimbarea ești tu”

xy participanți. z câștigători.

Scurt și la obiect.

Aceștia sunt, conform următorului grafic:

Așa trebuia să fie în mod normal, conform celorlalte concursuri, începutul articolului.

Dar știți ce? Nu va mai fi așa. Pentru că, am decis și eu să fac o schimbare în cadrul concursului. Anul acesta nu au mai fost voturi și drept urmare nici grafic.

Am pregătit o surpriză super simpatică pentru toți concurenții și acesta o veți găsi după ce vă veți delecta cu răspunsurile primite de la cei 6 concurenți. Atunci când veți afla și cine sunt câștigătorii. 🙂

[extras din articolul în care am prezentat concursul: Ce trebuie să faci? E simplu! Să scrii un comentariu la acest articol. Ce să conțină acel comentariu? Un text legat de o schimbare pe care ai făcut-o în viața ta și ți-a adus beneficii sau o schimbare pe care ți-o dorești dar nu ai curaj să o pui în aplicare (sau poate că urmează să o faci). Totul pornește de la o schimbare. O schimbare aleasă de tine. O schimbare proprie, neinfluențată de alte persoane. Poate fi orice fel de schimbare. Posibilitățile sunt multiple.]

Toate comentariile mi-au plăcut într-un mod aparte. Așa că, le voi copia și în acest articol pentru recitire. Ordinea e cea în care au fost scrise (data/oră). Acestea pot fi citite și la articolul cu pricina (cel cu concursul).

Marcel

„Despre schimbarea mea
Eu imi doresc o schimbare mai ciudata…vreau ca totul sa fie la fel ca inainte. Inainte de petrecerea unui lucru foarte dureros pentru mine.
Vreau sa nu mai fiu lenes, vreau sa nu mai depind de unele lucruri si de unii oameni.
Vreau sa nu-mi mai fie teama. In special asta !
Stiu,… eu sunt schimbarea dar asa incet incet cu pasi micuti se vad progrese si nu cred ca va mai dura foarte mult pana cand totul va reveni la normal.”

Szilagyi Zoltan

„Eu vreau sa invat sa fiu mai comunicativ si cu treaba asa si mai sociabil. Iar in acest sens voi incep cu litera R unde pana acum am avut un feedback de incurajare, ca invat mai repede ca copii dar copii se descurca totusi mai bine cel putin pana acum”

Florin

„Schimbarea pe care vreau să o fac este in curs de realizare . Mi-am propus să mă exprim mai bine atat verbal cât și in scris iar pentru asta am considerat ca e nevoie sa citesc mai mult . Așa că mi-am ales 10 carți ce urmează să fie terminate in următoarele două luni . După, probabil că vor urma și altele .”

T’s Secrets

„oh, cred ca s-a potrivit cu discutia de ieri tema concursului tau: schimbarea e despre alt oras alt job. Plus alta culoare de par plus alta cifra pe cantar plus sa vina odata primavara pe bune plus mmm..a da, nu mai beau pepsi de o saptamana – biggest change so far😛

Adela

„Schimbarea esti tu! imi place mult tema concursului de anul acesta! De multe ori in viata am auzit ca nu poti schimba unele lucruri, nu poti schimba un intreg sistem inradacinat, nu poti schimba idei si preconceptii, dar eu cred ca se poate! Daca toti am avea curajul sa dam frau liber viselor si aspiratiilor, daca nu ne-am lupta pentru atigerea telurilor si aspiratiilor pe care le avem, multe lucruri s-ar schimba, in viata noastra, in orasul in care locuim, in tara si de ce nu in lumea intreaga.
Cat despre schimbare… vreau sa cultiv mai mult pe zi ce trece o atitudine potrivita fata de fiecare situatie si fata de fiecare persoana, cred ca asta e cea mai importanta schimbare . Si ce inseamna atitudine potrivita? Pai sa nu ma mai „agit” prea mult pentru lucrurile care nu conteaza asa de mult si sa ma focusez pe acelea care imi vor aduce benefici pe termn lung si de ce nu beneficiu vesnic? Iar in ce priveste atitudine fata de oameni care ma inconjoara, sa gasesc in fiecare ceva frumos si bun. Sa descopar potentialul din ei si sa ii incurajez sa foloseasca acest potential la maxim, deoarece cred ca in asa fel nu vor avea doar ei de castigat, ci va avea de castigat comunitatea din care fac acestia parte, orasul in care locuiesc si totodata eu.”

Irina

„Cea mai benefică schimbare pe care am făcut-o până acum se referă la timpul petrecut zilnic gândindu-mă la lucrurile pe care nu le pot schimba:) . Mă refer aici la părerea celor din jur despre mine (oamenii au dreptul la opiniile lor, indiferent că îmi convin sau nu, iar anturajul oricum mi-l pot alege) și la nesiguranțele legate de aspectul fizic (toți avem părți care ne displac, însă cine are ochi să vadă mă va percepe ca pe un întreg, nu ca pe un fund, o față sau altceva).”

Well, well… dacă tot ați ajuns până aici să vă zic și care e surpriza și totodată câștigătorii!

Tadam !

6 ani => 6 concurenți => 6 câștigători.

Ați citit bine, toți concurenții sunt câștigători! 🙂

Așa că, felicitări tuturor. Aceasta e surpriza mea pentru voi. O surpriză pe care am pregătit-o cu drag, foarte mare drag.

Vreau să vă mulțumesc că ați participat și că mi-ați scris despre schimbări. Pentru voi, am să pregătesc niște premii simpatice. Încă nu știu exact rezultatul final (ce premii vor ieși), dar știu sigur că voi respecta tradiția de anul trecut cu acele bombonele: popping candy. Cine știe, cunoaște. 🙂

Am să încerc să fac să decurgă totul cât mai repede iar până la sfârșitul lunii, premiile să ajungă la destinatari.

Sunt fericită. 🙂

Atât.

+ muzică. fix aceeași melodie pe care am recomandat-o la articolul cu câștigătorii de anul trecut. E aleasă cu un motiv. 🙂

Lasă un răspuns dacă dorești!

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google

Comentezi folosind contul tău Google. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.