Shuffle 🔀 your mind [190]

Hello Sunday! E seară dar nu e super târziu și e timpul pentru un nou shuffle dar nu la fel de întârziat, ca cel de data trecută.

Piciorul meu și-a mai calmat din dureri și e mult mai ok.

Așa că, e un shuffle 190 tare drăguț (tot îmi vine să îi mai adaug o cifră, că mă gândesc la un an și mai drăguț, dar mă abțin) venit dintr-o săptămână plină.

Cam așa sunt săptămânile din ultimul timp … făcui o lună la noul job. Ajung mai târziu acasă, asta e clar … drumul e mai lung … toate se adună …

Dar, e mai bine.

Nu-mi vine să cred că a trecut deja atâta timp. Timp în care m-am detașat de tot ce a fost în trecut. Pur și simplu lucrurile devin ceea ce trebuie să fie. Așa cum nu aș fi crezut că vor fi. Schimbările apar ca o soluție de viitor.

Eu, în sine, sunt o schimbare. O schimbare spre mai bine. Pentru o dezvoltare de viitor.

N-aș fi crezut că lucrurile se pot schimba atât de drastic, într-un timp atât de scurt. Cum s-ar zice, sunt atât de multe surprize pe care trebuie să le luăm în calcul.

Adunăm schimbări. Cumulate cu fericiri.

Mai adaug o sesiune „duo” de citit. Mai adaug niște sesiuni de darts. Mai adaug puțină prezență. Mai adaug muzică la pachet cu îmbrățișări. Mă adaug pe mine și totul e bine.

Până una alta dau replay la noua melodie a celor de la Byron.

Tot ce nu vreau să fiu sunt deja
Fără să știu, fără să pot controla
Destine ale altcuiva…

ANIMA vorbește despre inconștientul colectiv, despre lumea interioară căreia îi suntem tributari, dar pe care nu o putem influența – ci dimpotrivă. Adevărul despre noi, spre deosebire de imaginea pe care ne-o construim în fața lumii. Suma tuturor lucrurilor care au venit înaintea noastră și care sunt parte din noi, fie că ne place, fie că nu. (sursa e site-ul oficial al celor de la Byron, link aici).

Un replay excesiv pentru o piesă minunată.

Mă retrag în bucătărie să pregătesc micul dejun (același de câteva luni de zile, de care nu mă mai satur) și apoi mă transform în somn nocturn.

Atât.

+ muzică.

mai sus.

Lasă un răspuns dacă dorești!

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.