Shuffle 🔀 your mind [201] – întârziat

Hello Monday. Că de duminică nici nu poate fi vorba. De data asta s-a lăsat dusă pe un alt tărâm, într-o cu totul o altă locație iar seara a devenit mult prea obositoare pentru ale mele gânduri.

Amalgam de gânduri, dintr-o săptămână ce a trecut și s-a făcut bucăți în fața mea. Dar, în niște bucăți frumoase care merită păstrate în cutia mea de amintiri.

O altă săptămână enervantă de muncă, în care drumurile deveneau lungi și lipsite de farmec. Dar care deveneau mai scurte cu o carte și niște muzică la pachet.

Ca să devii cea mai bună versiune a ta, trebuie să lupți. Să lupți să fii mai bine, din ce în ce mai bine. No matter what goes around yourself.

201. Un nou shuffle. Aceeași eu cu gândurile și simțirile amestecate.

Săptămâna asta am mai adăugat un CD în colecția mea, dar vă voi spune curând despre ce este vorba. Îmi aduce aminte de perioada anului 2008 în special, adică ca să zic așa … au trecut 10 ani de atunci. Dar, amintirile rămân și vor rămâne indiferent de cum trece timpul. Trebuie doar să mai îmi fac timpul necesar pentru a scrie.

Săptămâna asta, pentru că cea care vine se anunță a fi iar o săptămână plină și lungă la job. Ca la fiecare început de lună. Devine o obișnuință.

Dar nu vreau să mă gândesc la asta acum. Vreau să simt prezentul atingându-mi pielea, făcându-mă să tresar, zâmbind …

Azi nu mai am nici o carte despre care să scriu. În prezent citesc „Dincolo de iarnă” de Isabel Allende. Iar mini concursul despre care am zis în shuffle-ul anterior, cel cu Nina Simone, se pare că nu a avut nici un succes. Dar nu e nimic, CD-ul încă e valabil pentru cine îl dorește.

Până atunci, mă retrag. Chiar dacă a fost azi liber, mâine va fi o zi care începe dimineața devreme. E o nouă zi și vreau s-o fac să fie faină.

De data asta nu am să recomand vreo muzică nouă. Mi-am adus aminte weekend-ul ăsta de Alternosfera și cum nu i-am mai ascultat de ceva timp, am dat replay la multe melodii de-ale lor.

Printre care și:

Dezgolit pînă la oase
Stors de hainele lutoase
Ochi flamânzi spre nebuloase
Eu mai am

 

Atât.

+ muzică. mai sus.

P.S. Urmează o nouă zi în care vreau să lucrez la Ikigai-ul meu.

Reclame

Lasă un răspuns dacă dorești!

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google

Comentezi folosind contul tău Google. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.