Shuffle 🔀 your mind [249]

E luni. E seară. E timpul pentru un nou shuffle. Mai supraviețuiesc eu oare?

Cu siguranță da! Și sunt prezentă chiar de pare că absentez la greu. Orice aș face, mă întorc aici, în locul meu de suflet în care mă regăsesc întotdeauna.

249. Nu-mi vine să cred că mă apropii de 250. Va trebui să pregătesc un articol drăguț pe săptămâna viitoare!

Am venit cu planuri mărețe după tunsoarea de azi și cheltuitul banilor la supermarketul meu preferat de unde iau mai mult produse non-alimentare. Dar, durerea de la piciorul stâng m-a urmărit și încă o face. Nu mai știe să plece acasă. Nu știu unde e acasă, dar să se ducă departe!

Cum a fost săptămâna trecută? Muncă, sport, plimbări dar și puțină muzică. Că nu se poate fără. De data asta mai puțină. Am ascultat pentru prima dată live 3 Sud Est. Știu că sună banal dar da, am făcut-o și pe asta. Spre final au zis de casete, de melodiile anilor 2000. Oh, și cum mi le aduceam aminte. Știam toate versurile mai gata. Ducându-mă cu gândul la zilele mele de naștere ținute acasă, ascultând casete. Aceleași casete (fie proprii, fie cu împrumut) de mai multe ori. Și ne distram. În felul nostru, dar o făceam, alături de clasicul sandviș cu margarină, salam, castravete murat și cred că, cașcaval. Cumva, memoria mă trădează. Dar, ăla era felul principal.

Acum, pizza cu de toate.

Asta, ca o paranteză.

Ascultând eu 3 Sud Est, știind toate versurile pe de rost, mai ales la melodiile vechi (ce memorie bună am, hah) adulmec ploaia … eu fiind în sandale, fără umbrelă. Dar, a fost distractiv.  M-am simțit ca pe vremea copilăriei mele cu melodiile alea vechi. Astea noi au dat un aer de prezent. „Hei, trezirea la realitate.”

Ah, da, era să uit de piesa de teatru la care am fost. Probabil pentru că m-a impresionat atât de mult. Nu a fost nici rea dar nici bună. Cumva, o oră din „Rețeta perfecțiunii în foarte mulți pași care nu duc nicăieri”. E Festivalul de Teatru Nou și venise teatrul din alt oraș cu piesa asta. Titlul spune multe, piesa nu prea. Dar, cum nu sunt vreo critică, vă las un video pe care ar fi trebuit să-l văd înainte să aleg să merg la piesa asta.

Multă mișcare. La propriu.

Pe final, vă las cu o melodie pe care am ascultat-o mult săptămâna asta, de când am văzut că a apărut videoclipul. Bineînțeles, am mai dat zeci de play-uri la o altă melodie despre care vreau să scriu într-un viitor articol.

Atât.

+ muzică mai sus.

Lasă un răspuns dacă dorești!

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google

Comentezi folosind contul tău Google. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.