Shuffle 🔀 your mind [286] – e și București pe aici

Hello everyone. E luni, e seară iar eu am revenit pe meleagurile blogosferice. După o pauză de 3 zile.

E clar, anul ăsta nu-mi iese scrisul zilnic, am ratat deja 5 zile în total. Asta e, când sunt pe alte meleaguri îmi e mai greu să scriu, mai ales de pe telefon. Așa că, am ales să mă bucur de momente și să scriu când revin.

Am ajuns la București la minunata lansare de album a celor de la The Mono Jacks, ascultând în deschidere Rockabella și Byron. A fost timpul foarte scurt petrecut pe acolo, cam 2 zile dar a meritat fiecare secundă.

Concertul a fost extraordinar de fain iar eu m-am întors cu goodies de acolo. Noul album „Gloria” + încă câteva lucruri. Dar nu vreau să scriu acum despre album, o să-i dedic un articol din colecția mea muzicală, săptămâna asta. Pentru că merită.

Până una alta, niște poze mai actuale din București. Anul trecut a fost vară și cald, iar pozele puse undeva pe aici sunt iulie. Puțină zăpadă și cam atât…

Niște pescăruși … care nu se văd atât de bine.

2 zile de relaxare, deconectare… 2 zile trăite la intensitate maximă. Trezitul în locul potrivit, privind ochii potriviți și totul de-un calm aparte.

Concertul mi-a trezit simțuri faine și aș mai da replay ori de câte ori aș putea, dacă ar fi să fie. M-aș întoarce în timp și m-aș poziționa tot acolo.

Dar până una alta niște Rockabella care are o melodie alături de Doru Trăscău, solistul de la The Mono Jacks. Byron & TMJ au tot fost pe blog… iar Rockabella sună bine de tot.

Iar cum tot ascult Rockabella, îmi place într-atât încât cred că CD-ul va ateriza în colecția mea. Chiar dacă nu l-am luat atunci la concert, sunt și alte căi online de cumpărare.

Spune-mi tu care sunt armele dintre noi.
Casa noastră nu e un câmp de lupta.
În tăcerea ta nu e loc pentru noi,
Steagul tău cel alb e o fantomă.
Ești singură, ești singură,
În războiul ăsta tu ești singură.
Spune-mi tu cum s-aduc pacea între noi doi
Când războiul ăsta-i o minciună!
Cuvintele sunt cuvinte și-atât,
Teama ta începe să ne descompună.
Paradoxul din noi e că tu ai pierdut
Chiar dacă războiul e o minciună!

Nu vreau să mă gândesc la toată munca de săptămâna ce a trecut și de astăzi. Vreau să mă gândesc doar la serile frumoase, intense și pline de trăiri… alături de un week-end care mă duce pe tărâmul viselor iar și iar.

Atunci când îți dorești ceva cu adevărat, poate deveni realitate doar dacă lupți să fie. Iar cei aproape 600 km până la București n-au mai părut atât de mulți. Și pentru prima dată am avut un zbor intern cu avionul.

Luptă pentru ceea ce îți dorești, pentru ceea ce ai deja ca să ai în continuare și bucură-te de clipe, fix așa cum sunt ele, presărate cu multe zâmbete de fericire. O fericire emanată prin toți porii.

Astăzi aleg starea de bine și dau la o parte nervii, stresul și tot ce a mai fost să fie. Astăzi mă aleg pe mine, pe tine, pe noi și ce va fi să fie.

Astăzi aleg să fiu fericită.

Atât.

+ muzică mai sus.

M-aș mai trezi pentru a o mia oară, în același loc, la orice oră… doar ca să simt libertatea cum îmi străpunge corpul, în brațele potrivite.

2 gânduri despre “Shuffle 🔀 your mind [286] – e și București pe aici

Lasă un răspuns dacă dorești!

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google

Comentezi folosind contul tău Google. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.