Shuffle 🔀 your mind [375]

Hello everyone! E seară, e luni și nu e tocmai târziu. Iar eu am aterizat pe aici cu zeci de gânduri pozitive, că de ce nu, e cazul să am și din acestea.

Dau direct drumul la muzică. Placebo lansează anul viitor un noul album și a lansat deja 2 melodii super mișto.

Placebo e una din formațiile mele preferate și am 2 articole dragi mie în colecția mea muzicală după cum urmează:

  1. Colecția mea de CD’uri 💿 muzicale: Placebo
  2. Colecția mea de CD’uri 💿 muzicale: Placebo [updated version 2.0]

Cu ocazia asta mi-am dat seama că, în ultimele luni am cam lăsat baltă categoria respectivă și ar trebui să o pun iar în funcțiune. Nu de alta dar am o grămadă de CD-uri/Vinyl-uri în colecție despre care aș putea scrie. Următorul articol va fi clar despre Placebo, am niște noutăți în colecție despre care nu am scris. Și cum deja am dat pre-order la un bundle cu noul album (CD, vinyl -exclusive, casetă, poză cu autograful lor), o să fie de un nou articol prin aprilie 2022.

Să se lase cu multă muzică, poate și-un concert de-al lor. Cine știe.

Mă simt impulsionată de muzică. Da dansul avut vinerea seara. Cine ar fi crezut că un simplu dans poate crea atât de multe stări?

Printre muncă, multă mișcare am adunat și zâmbete, noi planuri pe care am început să le pun în aplicare încă din această dimineață. Seria de exerciții matinale alături de un ceai Morning Booster pentru a-mi atinge scopul de la final de an. Dacă îți dorești cu adevărat, nimic nu te poate opri. Soluția e să te ridici din pat atunci când îți sună alarma și să nu mai lenevești.

Se anunță o nouă săptămână pe care vreau să o fac extraordinară. Să-mi pun la punct planul călătoriei mele de la sfârșitul lunii. Să-mi fac fiecare zi plină de reușite, nu doar week-end-ul.

Aștept cu nerăbdare să-mi văd mâine noile ghete pline de „casete”. Sunt toată o muzică… îmi curge prin vene.

De noi depind stările pe care le avem, să le îmbunătățim, să le facem mai frumoase. Dacă alegem o stare negativă, nu o să putem vedea luminile colorate ci doar întunericul.

Alarma de dimineață ne dă bătăi de cap, și-am mai dormi sau poate doar lenevi. Și-am sta așa, fără ne mai intereseze cât e ceasul, că afară e deja lumină. Draperia trasă și-o liniște absolută. De-ar fi să fie week-end ar fi atât de bine. Dar noi trăim doar în week-end? Doar atunci zilele noastre sunt frumoase? Doar atunci ne bucurăm de razele soarelui? Doar atunci scăpăm de stres? Eu una, nu mai vreau să fiu un om de week-end. Vreau să fiu un om de fiecare zi, indiferent că e luni, joi sau sâmbătă. Sau oricare alta din cele rămase.

Eu vreau să fiu tipa aia care spune „ce dimineață frumoasă”. Poate chiar mâine. Nu, sigurat mâine dimineață și apoi în fiecare dimineață. Așa cum nu am fost până acum.

Let’s smile. For a better life. For a better us. We are beautiful. We can do it.

Atât.

+ muzică mai sus.

Lasă un răspuns dacă dorești!

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.