Shuffle your mind [393]

Hello everyone! E seară, e destul de târziu… și într-un final am reușit să aterizez pe aici. Conexiunea la internet mi-a dat bătăi de cap.

S-a mai dus o săptămână, pe undeva… a dispărut ca nevăzută dar, a lăsat în urmă niște urme adânci în sufletul meu.

Mesajul meu de astăzi începe cu o melodie la care am dat repeat, o melodie care îmi dă o stare extraordinară. „Follow your heart” de la Scorpions.

Plus, o variantă live:

Așa cum spune Klaus: The song it’s about whatever you do in your life, just believe in yourself and follow your heart.

Se întâmplă să nu știi ce se întâmplă cu tine sau încotro să o iei, dacă alegerile pe care le faci sunt cele mai bune. Și atunci, după o săptămână plină, în care s-a adunat prea mult stres, oboseală ajungi să ai parte de un week-end care să te trezească la o altfel de realitate. O realitate mult mai frumoasă și plină de liniște.

Cam așa aș putea să descriu lucrurile, luate rând pe rând, acumulate cu o ușoară răceală. Ca să pot spune că oricât de greu ar putea părea să fie totul în jur, e cineva acolo care să mă cuprindă în brațe și să îmi facă sufletul să vibreze de fericire. Uneori, distanța își spune cuvântul dar simțurile se intensifică și fac ca orice kilometru ar sta în cale să devină milimetru.

În viață, nimic nu e ușor. Sunt lupte grele pe care le avem de dus ca să ajungem acolo unde ne-am propus. Și avem nevoie de susținere, încurajări, mai ales atunci când am vrea să renunțăm sau nu avem suficientă motivație. Oricând.

Putem face atât de multe lucruri, putem picta chiar și iubirea în mii de culori. Să o scoatem din noi ca pe o bucățică din corpul nostru și să o oferim într-un mod sublim.

Nu putem știi dacă vulnerabilitatea noastră este benefică, dacă ceea ce simțim e ceea ce trebuie. Dar, adevărul e că, nu alegem când și cum se întâmplă asta. Pur și simplu se întâmplă. Se poate să realizăm asta și atunci când se anunță un tren care trebuie să ajungă și timpul pare să stea pe loc. Să avem o ultimă îmbrățișare până la o nouă revedere, pe care să o luăm cu noi ca pe o amintire vie. Să o activăm de fiecare dată când dorul își face simțită prezența. Și-și face mult prea des. Ar striga de ar avea voce și ar acapara totul în jur.

Și atunci, nu mai contează nici o supărare care și-a făcut prezența în timpul săptămânii. Pentru că, până la urmă trebuie să avem încredere că totul va fi bine. Să lăsăm tot ce-i rău în urmă și să alegem să ne bucurăm de momentele frumoase.

Ascultă-ți inima și urmărește-o… te va duce exact acolo unde ai nevoie să fii acum. Nu are de ce să fie rănită, toate rănile pe care le-a adunat sunt mângâiate acum. Nu aștepta un moment potrivit să spui ce simți, fă-o atunci când îți vine să o faci. Pur și simplu.

Viața e prea scurtă ca să o trăim cu regrete.

Pe final, niște versuri din melodia de mai sus de la Scorpions…

This is the time for yourself to be free
You gonna follow your heart
This is the time in your life and it's never too late
To see the light in the dark
You gotta follow your heart

Atât.

+ muzică mai sus.

Lasă un răspuns dacă dorești!

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.