Shuffle your mind [397]

Hello everyone! E seară, o oră oarecare iar eu am aterizat pe aici. Din nou, ca într-o rutină uneori neînțeleasă. Cuvintele mi se perindă prin creier de parcă nu-și găsesc locul.

Oare și-l vor găsi cumva? Sau vor fi pur și simplu temătoare să iasă la suprafață?

Acesta este misterul.

Supraviețuim. Trecem prin experiențe care ne marchează existența. Fac parte din noi, bucățică cu bucățică. Suntem un întreg. Uneori mai frânt, alteori mai plin de zgârieturi dar se întâmplă să fie și un întreg mai puternic. Nu suntem doar răni, suntem și bucurii, iubire printre dorințe, simțuri, trăiri unice.

Încă o săptămână s-a evaporat. What a crazy week… Printre muncă, stres, neliniști… să te lași dus de val poate fi cea mai bună soluție pentru o stare de bine. Să iei lucrurile așa cum sunt și să te bucuri de momente, să vezi un documentar noaptea târziu și apoi să adormi cu liniște în suflet poate face miracole.

O banală plimbare nocturnă într-un centru al orașului, chiar de e mult prea cunoscut poate fi în același timp un lucru drăguț. Sau oprirea pe o bancă în fața unui lac fără să faci mare lucru… Să privești ce e în jurul tău, să simți aerul rece și să te bucuri de liniște. Eu asta am făcut și am simțit că am uitat cum e să faci astfel de chestii simple.

De atâtea ori uităm să apreciem și să facem lucruri simple. Ne ancorăm în nebunia și gălăgia de zi cu zi. Ne înconjurăm de atât de multe probleme care ne apasă. Ce-ar fi să ne eliberăm?

Ce-ar fi să facem lucrurile pe care ni le dorim atât de mult? Ce-ar fi să bem un ceai pe balcon într-o companie care să ne facă plăcere?

Hai să facem ce simțim, cum simțim. Hai să fim prezenți. Nu în trecut, nu în viitor, ci acum. Pentru că tot ce contează e ceea ce avem în momentul actual.

Trag aer în piept, dau pentru a n-a oară repeat la melodia de mai sus și mă gândesc la o săptămână mai bună, mai frumoasă și cu mai multe reușite.

Hai să zâmbim, va fi bine! ❤

Atât.

+ muzică mai sus.

Afraid that you can’t climb higher
Scared that your gonna fall
Every time the road gets harder

The Art of Survival
How can I fly with eagles?
Scared I’m gonna hit the wall
Today I woke up a fighter
The Art of Survival

Lasă un răspuns dacă dorești!

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.