3 + 0 = ?

= Katie Melua.

sau cifra x. Dar ar fi doar un calcul matematic simplu și banal. => copy/paste din articolele mele din ultimii doi trei patru cinci șase ani fix din aceeași dată: acesta (2014), acesta (2015), acesta (2016), acesta (2017), acesta (2018), acesta (2019).

Am să copiez câteva din gândurile din 2014 … pentru că se potrivesc atât de bine. (frază copy/paste din 2016 și din 2017).

Ar fi trebuit să fie o zi specială dar a ajuns să fie o zi stresantă și obositoare.

. . . . . . . . . .

Ce-ar fi dacă timpul ar sta în loc? Ce-ar fi? Oare am reuși să facem toate acele lucruri pe care ni le dorim atât de mult dar pe care le ratăm pe motiv de „lipsă timp”?

Sau poate am face fix la fel ca și până acum… Am lăsa lucrurile neterminate în același loc, ne-am lăsa dorințele să staționeze iar visele ar fi oprite în loc ca de fiecare dată când nu avem curaj să le facem să devină realitate.

Oamenii își aduc aminte de tine într-o zi în care timpul își pune amprenta pe tine. În rest, ești o necunoscută invariabilă pentru care salutul e ceva mitic.

Keep dreaming …

E o zi de marți, se anunță multă muncă… dar nici că-mi pasă, mă gândesc la cât de minunată îmi va fi seara. Pentru că vreau să o fac să fie așa.

Adulmec aceeași melodie pe care o recomand din 2012 încoace (cu o ușoară pauză în 2013 când am recomandat Simple Plan).

Anul ăsta zic că cele 4 CD-uri de anul trecut din colecția mea cu Katie Melua au devenit 5. Și tot anul ăsta vor deveni 6, pentru că voi da pre-order la noul ei album.

Încă nu s-a lăsat cu un concert a la Katie, Dar cu siguranță se va lăsa cândva!🙂 (citat de anul trecut dar valabil și în prezent)

Anul ăsta a fost cam slabă situația concertelor, având în vedere ce se întâmplă în lume dar au fost câteva care mi-au plăcut maxim. Unul dintre ele e lansarea de album a celor de la The Mono Jacks de la București.

Iar pe final, minunata ei melodie cu care v-am „stresat” în ultimii ani aici pe blog. Acum, o pot asculta de pe 2 CD-uri: primul ei album, pe care a și apărut melodia prima dată (lansat în 2003) și cel cu compilații (lansat în 2008) și care se regăsesc în colecția mea. (citat de anul trecut). Doresc să fac o completare, că acum o pot ascult și de pe unul din CD-urile din colecția „Ultimate Collection” lansată în 2018. Astfel că se fac 3.

And now I know that there’s a link between the two
Being close to craziness and being close to you

3 gânduri despre “3 + 0 = ?

  1. Pingback: 3 + 1 = ? – Cutia cu Gânduri by Lost illusions

  2. Pingback: 3 + 2 = ? – Cutia cu Gânduri by Lost illusions

  3. Pingback: 3 + 3 = ? – Cutia cu Gânduri by Lost illusions

Lasă un răspuns dacă dorești!

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.