Shuffle 🔀 your mind [399+400]

Hello everyone! E seară, e marți și au trecut deja 2 săptămâni de la ultimul articol.

Așa că, va fi un doi într-unul. Și nu orișicum! 400-le ăla sună extrem de fain. Doar de shuffle-uri! Plus restul articolelor de pe blog.

Nu a fost cu intenție să sar peste o săptămână dar deh, prea multă muncă și ore adunate încât energia mea s-a făcut praf. Dar, chiar și așa, am recuperat cu un week-end extraordinar într-o companie super pe un alt tărâm. La care am adăugat și o piesă de teatru care mi-a plăcut mult, deși era dramă.

Dar, mie îmi plac dramele.

Uneori sunt exact ceea ce am nevoie ca să mă simt mai bine.

Pentru mulți comediile sunt baza. Dar prea multe glume, unele de prost gust devin fade.

Dacă tot o fac de o combinație, am zis să adaug două melodii ca să schimb atmosfera articolului. Care, a fost super schimbat față de cum era pe la începuturi. Dar, despre asta voi povesti după.

& a little bit of Freeze.

Acum că am intrat într-o atmosferă mișto, hai să povestesc despre articolul care îmi ține în viață blogul. Acum 8 ani, tot în mai doar că 2014, mi-a venit o idee de un Shuffle în care să-mi amestec gândurile și să pun o melodie pe care o ascultam fix atunci. De atunci s-au mai schimbat lucrurile, au dispărut bulinele și melodia/melodiile le ascult cât scriu dar nu mai sunt alese aleator de vreun player muzical/YouTube/Spotify, nu mai primesc comentarii la articole etc. Iar printre altele, cu tatuajul pe care îl am pe mână, am ajuns să port un buton de shuffle (🔀) mereu cu mine. Când simt că aș renunța să apăs și să zic „I will never give up”. Mi se pare fantastic cum au trecut anii iar eu încă aterizez pe aici cu niște gânduri sau idei, sau poate chiar poezii… ce-o fi să fie, în fiecare săptămână (sau la 2 când iese de-o ciorbă).

De cele mai multe ori în viață, lucrurile se întâmplă cum nu le aștepți. De asta e bine să le iei fix așa cum sunt. Să te bucuri de ele și să le trăiești la maxim. Alegerile pe care le facem nu ar trebui să le lăsăm să ne controleze. Am făcut ce am simțit atunci, indiferent care a fost rezultatul. Da, se întâmplă să nu înțelegi de ce pe moment. Dar, analizând puțin situația, îți poți da seama că ai făcut ceea ce ai vrut.

Nu are rost să ne ghidăm după regrete ci după trăiri, simțuri. Să fie fiecare moment unic și o amintire plină de zâmbete.

400. un număr oarecare și nu prea.

400. de prezențe printre cuvinte.

400. amestecat cu un număr norocos. Mai ales că azi am găsit un trifoi cu 4 foi. Nu e doar o coincidență. A fost semnul că trebuie să-mi semnez prezența.

400. de bucăți din mine.

400. un infinit de simțuri.

400. e acum, aici.

Hai să ne bucurăm de ceea ce avem, să privim spre lucrurile care ne înconjoară și să le facem parte din noi ca pe ceva benefic. Hai să nu ne mai lăsăm conduși de părți triste. Hai să ne creăm propriul univers în care suntem frânturi de fericire în orice moment al zilei.

Hai să dăm muzica mai tare și să ne lăsăm duși de val. Iar atunci când se oprește, să ne punem pe pauză preț de câteva minute gândurile, să închidem ochii și să ne bucurăm de liniștea care ne înconjoară. We are power, we are awsome!

Why am I like this? Why does my mind go racing?
This beautiful silence, but I feel like I’m always waiting
Like it’s just a matter of time ‘til it shatters – Kygo: Freeze

Hai să alegem ceea ce ne face pe noi să ne simțim bine. Hai să învățăm să spunem nu. Hai să lăsăm în viața noastră doar oamenii care contează pentru noi.

Hai să fie un al 400-lea shuffle cu mult optimism.

Darlin’, can we freeze?
Let me save this perfect memory
Remember how it feels like flying in the dark?
Like I must be awake inside a dream – Kygo: Freeze

S-au dus 2 săptămâni, mă întreb unde… dar la câte s-au întâmplat, mă bucur că le-am trecut safe & ok. La urma urmei, asta e tot ce contează.

Hugs for everyone.

Atât.

+ muzică mai sus.

Lasă un răspuns dacă dorești!

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.